Илюзионистът Дани Белев, когото зрителите познават като един от най-колоритните участници

...
Илюзионистът Дани Белев, когото зрителите познават като един от най-колоритните участници
Коментари Харесай

Данчо от Фермата със силни думи за Астор

Илюзионистът Дани Белев, който зрителите познават като един от най-колоритните участници във „ Фермата 6 “, показа фотография от запознанството си с великия магьосник „ Астор “ преди 23 години.

„ Сбогом, Андро “, написа той в Инстаграм. „ Още помня първата ни среща преди 23 години! Благодаря ти за всичко! “

Илюзионистът Астор умря тази седмица на 78-годишна възраст. Той е един от най-популярните илюзионисти в България и по популярност отстъпва единствено на легендата Мистер Сенко (1905-1987 г.). А съгласно Дани Белев не отстъпва даже на него.

„ Това може би ще провокира дискусия измежду сътрудниците, само че съгласно мен Астор съумя да надмине даже Мистер Сенко “, сподели той за LadyZone. “Може би мисля по този начин, тъй като ми беше съвременник, до момента в който за Мистър Сенко единствено съм чувал, само че не е пресилено да кажем, че беше популярен човек и същинска легенда. “

Дани Белев се среща с илюзиониста при започване на кариерата си. Той признава, че когато се е срещнал с него за пръв път в бил изпълнен със благоговение, само че е бил сюрпризиран какъв брой привлекателен и подготвен да оказва помощ е великият маг.

„ Неговият ресторант, който се споделяше „ рАСТОРант ”, апропо, беше притегателно място за доста начинаещи фокусници “, описа още Белев. „ Астор беше постоянно подготвен да оказва помощ, беше другар и напряко татко за младите илюзионисти. “

Дани Белев не смее да каже, че е имал другарски връзки с Астор, може би поради уважението, което е изпитвал към починалата легенда. Двамата обаче са имали доста професионални контакти.

През февруари Астор се е съгласил да взе участие във фестивала Магична среща „ Златна котка “, проведен от Белев в Габрово. Няколко дни преди провеждането на събитието обаче Астор е споделил, че не се усеща добре и присъединяване му е било анулирано. Това се е оказал последният им диалог.

„ Тъжно е, че си отиде, само че като познавах възприятието му за комизъм, не би желал да плачем за него “, сподели Дани Белев. „ Той би желал да станем на крайници и да го изпратим с овации и усмивки. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР